Rosa partyhattar med krokodiler på

Hej!

Jag övervann huvudvärken med en massa tabletter och lite jävlar anama. Så det blev scoutmöte tillslut för min del. Denna gången med saltis seniorer och vi hann med en hel del faktiskt. Det håller på att slipas för fullt på nya rorkult till maxin (det görs två på samma gång). Alla dynor inne i båten har mätts så att vi kan beställa nya, dock till nästa år. Vi har även skrivit en lång lista med allt förutom det vanliga som måste göras på båten i år så nästa möte blir att planera in det i schemat. Jag fick även för mig att kolla in i vår skrubb och började rensa där. När man hittar varma koppen som har gått ut för 4 år sen vet man att det inte har gjorts på ett tag. Jag hittade en del roliga saker, som partyhattar och vinöppnare men även choklad som höll på att gå ut, gott te och popcorn som precis gått ut. Så det blev någon form av fika medan vi skev listan med saker som behövs göras. Ganska mysigt faktiskt. Har ni förresten hört som jag att man inte kan poppa popcorn i olivolja? Jag kan i så fall säga att det är en myt och att det gick alldeles utmärkt! ;)

Tre av seniorerna som "fikar". Otto satt mest och kom på dåliga ordvitsar och alla andra suckade mer och mer för varje gång ;)


Duktig är vad jag känner mig

Hej!

Huvudet spränger och illamåendet pockar på men skit i det nu. Imorgon ska jag och Lollo rida i Solna så har rengjort alla mina saker nu och tvättat det som gick i maskin. Känner mig duktig och ska belöna mig med att titta på en film eller något.


Eld

Hej!

Jag kom precis hem från scoutmöte med mina miniorer och stinker rök så funderar på om jag ska orka ta mig in i duschen..vi har nämligen eldat hela mötet. Något som alla tyckte var väldigt roligt och fascinerande :) sen vet jag inte vad som var roligast, att elda eller att släcka den efter med vatten så att det blev en massa rök.


700 000 tack eller 700 tusen tack?

Ja, det var Leos fundering idag..jag måste säga att jag inte brydde mig särskilt mycket eftersom resultatet blev samma...vi har iaf varit och hämtat tapeter till vår monter som var sista saken i inredningen tror jag..så snart är vi fit for fight för mässan den 20-21 februari. Ni ska väl dit?


Bredaxlad som en gorilla

Hej!

Jag är hemma nu och varit i något timme. Men vi har haft det väldigt bra och mysigt och roligt. Men jag är stört trött just nu, vaknade upp och mådde precis samma lika som efter en kväll på stan. Men ja, efter middagen igår gick vi och bastade och sen satt och och pratade och åt chips läääänge, till typ 4- halv 5. Skönt att vi inte skulle göra nått speciellt idag. Jag vaknade och kom ner och åt frukost som redan var klar. Väldigt skönt!


Äntligen klara med det jobbiga!

Hej!

KS är slut för den här gången. Mycket blev bestämt även om det blev lite långtradigt ibland och saker diskuterades trotts att nästan alla tyckte samma sak. Men innan åkte vi pulka och hade snöbollskrig och nu blir det god fin middag så jag klagar inte. Fridas photo booth är rolig att leka med också, inte minst för att proppa hennes dator full med bilder ;)

Världen är liten

Hej!
Jag måste bara säga först att jag faktiskt bloggade igår men av någon anledning så kom det aldrig upp. Men ni lär märks under helgen vad det stod så ingen riktig förlust.

Just nu befinner jag mig i Björknäs och kollar på när Frida tränar små tjejer i gymnastik. Dom är så sjukt duktiga, jag kan knappt göra hälften av det dom gör och dom är 9-10 år! :) Sen visade det sig att en av dom andra tränarna är en tjej som ja gått på dagis med, ridit med och gått i samma skola upp till 9:an.


Som en teckning på lågstadiet

Hej!
Jag känner att jag som var så bra på det där med att blogga igår tappade det en del idag.

Men den har inte varit spännande alls faktiskt, förrän nu på kvällen. Vi hade "halv åtta i Landfästet". Tre lag, tre olika maträtter och fyra triangakök. Sjukt kul hade vi och det blev väldigt gott. På det hela blev det efterrätt. Vår mat vann dock inte men den fick väldigt bra kritik, och ja, rubriken var en av dom..något som vi tog som en komplimang ;)


To The Queen

Hej,
Sitter i bilen på väg hem från stallet just nu. Kall som en isbit så jag kan inte vänta på att få ställa mig i en varm dusch och tina upp kroppen! Måste komma ihåg att göra rent alla ridkläder för nästa onsdag ska jag och Lollo rida på Solna ridklubb en lektion. Anledning till att allt måste rengöras både innan och efter är för smittorisken av bland annat ringorm..en liten otrevlig sjukdom som man helst inte vill ha in i stallet för då drabbas nästan alla hästar en efter en. Lite som vinterkräksjukan. Så nu har ni fått lite kunskap om sånt också. ;)

Red min plutt idag iaf, min fina TTQ, eller Queen eller To The Queen..vad man nu vill säga. En ny ridlärare hade vi också, Janne, han var bra men inte riktigt min typ som jag behöver så det är typ att han bara är vikarie. Men nu är jag hemma och ska ta mig in till värmen och duschen. :)


Mina kunskaper, var är dom?

Hej!
Är på väg hem nu efter en i mitt tycke lång dag. Men jag känner att den här terminen har börjat bra, jag känner mig effektiv på lektionerna och slipper göra saker hemma, de läxor som jag har den här veckan har jag redan betat av vilket gör att när jag kommer hem från stallet ikväll så behöver jag faktiskt inte sätta på datorn om jag inte vill.

Hade bild för första gången på flera år idag också..intressant det där att jag faktiskt valde bild istället för typ drama, jag älskar ju att spela teater! Men bild är också kul, det är bara det att jag inte är så bra på det...syns det att detta ska föreställa mig?


Bussdejt

God morgon!
Hur är det med er idag? Jag är supertrött! Jag sitter verkligen och gäspar och blir alldeles tårögd, mår illa också och är lite yr. Hoppas det går över snart, går liksom ändå till fyra...för mig är det sent numera, min senaste dag..men vad jag känner att jag klagar just nu!

Jag hade en trevlig bussdejt med Frida, åker jag en buss tidigare så kan vi ha sällskap till skanstull vilket är trevligare än att åka själv..men nu ska jag gå till min lektion, matte i två timmar, jippie!


Då är inte jag i Sverige

Hej!

Jag har haft en sådär skön dag idag. Kunde sova länge imorse, något jag verkligen behövde eftersom jag inte kunde sova igår. Fick en massa ångestkramper i magen för att jag inte alltid räcker till..det suger men jag kan inte göra så mycket mer än att försöka jobba med det.
I alla fall, det jag skulle säga var att anledningen till att det blev längre sovmorgon var för att jag skulle till tandläkaren. Fick ny skena att sova med och lite så. Det tog sitt lilla tag och när jag skulle gå fick jag en lapp om att jag ska ringa om ett år. Jag ska alltså beställa en tid i januari 2013..låter ju inte jätte konstigt liksom..men på vägen hem kom jag på det! Jag kommer inte att befinna mig i Sverige vid den tidpunkten om allt går som planerat. Då kommer jag vara i USA och ha ett grymt år. Så jag tänkte ringa tandläkaren när allt är klart och så och se vad jag ska göra.

Annars har jag varit i skolan i två ynka timmar, även om vi fick mycket gjort. Inte alla som fick det, är man i en datorsal är det mycket som kan störa ;)


Light up your face with gladness

Jag har mått riktigt bra den här helgen, något som inte skulle vara möjligt utan mina vänner. Dom är fina och dom finns där, no matter what! Men samtidigt har jag på sista tiden förstått och accepterat att för att kunna må genuint bra så finns det två saker som man måste göra och jag är på god väg. Det ena är att faktiskt få vara ledsen och arg ibland, att våga visa och släppa ut de dåliga känslorna. Ingen mår bra av att gå och bära på sånt, tillslut spricker man, man går sönder. Det andra är att ta hand om sig själv, man kan inte alltid bara ta hand om andra! Man måste låta sig själv bli omhändertagen också. För visst, man kan glädjas åt andras lycka. Men om man inte tar hand och bryr sig om sig själv, vem ska då göra det? För om inte du bryr dig om dig så spelar det ingen roll hur mycket andra gör det, du kommer aldrig må riktigt bra. Jag säger inte att jag är någon expert, men jag har erfarenhet.

Vänner är det bästa vi har! Ta hand om varandra. Men för att någon annan ska kunna ta hand och tycka om dig för den du är så måste du göra det själv! Du behöver inte alltid vara den starkaste, även om det känns så. Vänner hjälps åt och bär varandra, för det är det vi har vänner till. En vän finns där i vått och tort. En vän hjälper dig upp och kan den inte det sätter den sig på botten med dig, för då är ni två om skiten. Man behöver inte många vänner om man har få bra vänner. Det är ändå dom som räknas när det väl kommer till kritan. Det är dom vännerna som får dig att vända ett sorgset ansikte till ett lyckligt. <3


Tillslut

Hej! En mysig bra helg är vad det blev. Jag lämnade precis herr Staaf efter en väldigt trevlig fika på café kladdkakan. Har ju för länge sagt att vi ska ses och bestämt många gånger att göra det också, men det har alltid kommit något ivägen. Jag kan faktiskt erkänna att de flesta gånger har det varit mitt fel. Men nu blev det av, tillslut! Så vi fikade, pratade om allt från jobb och resor till fylla och hockey, allt medan jättestora snöflingor föll utanför fönstret. Fick nästan lite julkänsla :)


Mysfredag

Hej, eller god kväll eller något!
Jag mår bra och har haft en mysfredag med Hanna och något glas vin. Nu är det helg och jag behöver inte plugga såå mycket..bara lite. Men vafan, det är sista terminen, det är nu som det är okej att plugga för sen dröjer det innan jag behöver göra det igen!


Tid

Man får inte mer tid för att man sparar den.
Det är ingen idé att spara tiden för att kunna använda den senare.
Om man vill få ut så mycket som möjligt av sitt liv ska man leva varje sekund som att den är den sista.
Man ska göra vad som gör en glad.
Om man uppskattar tiden man har spelar det ingen roll hur lång den blir.
Cecilia 2010

5388773912_47c8c621c1_z_large

It wasn't meant to be like this .. I want to wake up and discover that it was just a dream

Tiden kan vara något väldigt knappt
den kan ta slut för snabbt

Ett andetag kan vara så väldigt kort
vips kan hela livet ha suddats bort

Så lev nu så länge du hinner
innan din tid också förvinner


I chock!

Hej!
Jag är väldigt chockad just nu över en sak som har hänt men ni kan få bilder från scoutmötet. Vi planerade våren och fick våra tröjor.

 


Lite sen

God morgon i regn rusket,
Jag har övningskört nu på morgonen så är lite sen till skolan men jag har mailat min lärare så det är nog lugnt hoppas jag. Det enda som är jobbigt är att jag missar första timmen av lektionen och det är alltid då som genomgången är, men när alla jobbar får jag väl gå igenom allt själv, det löser sig.

Hade tänk skriva igår men jag hade så mycket olika tankar i huvudet samtidigt så det gick inte att få något vettigt ur det. Men en sak var iaf att jag skulle skriva något som jag aldrig trodde men jag saknar snön!
Kolla va fint det blir med snö


Det märks att skolan har börjat..

Tur att det bara är en punkt kvar på dagens lista


Sån är jag

Jag..

Hatar att vara ensam. Jag är extremt rädd för höjder, en stol är tillräckligt högt för min del. Jag hatar spindlar. Jag har höga krav på mig själv men tycker ändå att andra är jätte bra och är stolta över dom om de får ett resultat jag inte skulle varit nöjd med. Jag är ganska blyg. Jag gillar att ha städat och ordning runt mig men misslyckas ofta. Jag är rädd för att misslyckas med någon jag gör. 

Jag är en riktig gottegris. Jag äter ofta popcornen på bio tillsammans med choklad. Jag tycker bara om klorna på hummern. Jag älskar pommes frites. Jag skulle ha salt på all mat om jag fick. Jag älskar choklad mer än något annat och anser att det går att äta i tid och otid, alla tillfällen är rätt tillfälle. Jag tycker inte om räkor, så ingen idé att försöka bjuda mig på räkor och vin. Jag är allergisk mot jordgubbar men älskar dom.

Jag vill alltid sitta på andra sätet på vänster sida precis efter där bussen svänger, om det finns något. jag går alltid runt och sjunger hemma, men jag säger inte att jag är bra på det. Jag fryser nästan jämt. Jag kan aldrig komma ihåg vad filmer jag precis har sett heter, men jag vet att de var bra eller dåliga. Jag är en riktig scout nörd. Jag gillar barn. Jag läser hur mycket böcker som helst. Jag har svårt att varva ner. Jag har många vänner men bara ett fåtal som betyder riktigt mycket för mig. 


Sista dagen på sista jullovet

Hej,
Imorgon börjar skolan och det är ingen mjukstart här inte, redovisningar och vanliga lektioner är det som väntar. Så sitter här och övar på det jag ska säga, men är ganska lugn det brukar gå bra på redovisningar, är inte så svårt. Har pysslat med lite annat här också. Efter lunchen tröttnade jag på att sitta inne så jag tog en paus och gick ut i solen. Det var ganska skönt och nu är jag klar i huvudet igen och kan fortsätta med pluggandet och allt annat. Ikväll blir det barnvaktande någon timma för mamma ska på föräldramöte. Så, där har ni min dag. Hur ser er ut?


One down, one to go

Hej,
Vet att det varit lite tyst här idag men jag har varit upptagen...en massa körning och annat som fixats med. Sen hann jag väl vara hemma i en 40min innan jag gick till pappa för att få julklapp. Fick pengar men det visste jag, önskade mig inget annat eftersom min mobil var ganska dyr och det sved lite i plånboken när den skulle betalas..vi var väl där en timma, lite stelt som alltid. Känns inte som att komma hem längre, trots att min säng fortfarande är bäddad med mina lakan och det är mina saker runt, mina gosedjur, mina kläder, mina foton, mina spel, mina tidningar osv. Men det är som om det var ett annat liv...jag menar, det här var sjukt länge sen;


Massa tankar som snurrar

Hej,
har precis sett klart på pretty woman. Såg en hemsk film med min familj förut, den var bra men hemsk. Kände att jag behövde se något som man blir glad av innan jag skulle sova. just nu sitter jag uppkrupen i sängen, i mörkret, chattandes med min vän i Australien och just nu är det en massa tankar som snurrar i huvudet. Om allt möjligt, saknar min vän, vill resa, alla möjliga orättvisor, saker som är konstiga, tanken på att jag kommer vara borta MINST ett år, studenten, resten av livet....jag hatar dessa tankar. Jag vill bara sova, men tankarna på skolan och all stress kring det har bytts ut. Jag behöver en natt utan tankar och med bra sömn. Eller nej, jag behöver flera sånna. Får jag bara en kan det vara, då blir jag bara ännu mer trött. Det har varit ett bra lov. Nu måste jag bara orka en termin till, sen kan jag slappna av lite ett tag. Kanske slipper jag magont då.
Det är inte ofta jag är såhär avslappnad och kan soman till och med mitt på dagen

It makes me smile

Hej, har precis ätit plättar så det sprutar genom öronen på oss alla här. Det är sjukt gott! Innan det var vi ute i solen, väldigt härligt väder idag så har ni inte varit ute än, gå ut! Lite små mysigt att komma in med rosenkinder också och må alldeles bra :) en bra dag det här, hoppas er är lika bra!


Blev ganska bra

Vi hamnade på något kafé i gamla stan som var i en källare, kanske inte mysigaste stället men det var trevligt sällskap. Vi fikade, pratade och skrattade en massa. Jag har fina kompisar jag :) upptäckte även på vägen hem att det snöade, även om jag inte trodde alla Facebook statusar om det först så fick jag ju se det med egna ögon sen ;)


(Hanna..jag fick ju inte ta den andra bilden)


Haha, söta Pär satt och klappade på sin jacka..såg ut som att han klappade på ett marsvin eller något :p


SNÖ! Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen..vill ju ha vår och sommar men samtidig är det lite mysigt med snö..

 


Mysa runt är det bästa som finns

God morgon,
mamma håller på att göra paj till lunch men jag går fortfarande runt i min nya sköna pyjamas ;) Fick den i julklapp av Jacob (han väljer allt han vill ge i julklapp men sen att han inte betalar är en annan sak) och har använt den ganska flititgt.


I eftermiddag ska jag träffa Hanna och Pär. Vi ska fika någonstans i gamla stan :)

Nu får jag träningsvärk...!

Det gick sååå bra att rida och det var verkligen mysigt att vara tillbaka! :D åh, jag älskar det, tänk att jag var på väg att sluta i våras..jag fattar inte hur jag ska stå ut när jag är borta nästa år..Vi hoppade iaf och jag måste erkänna att det är roligast. Hade en häst som jag aldrig ridit förut men min ridlärare lät mig inte få någon annan så det var bara att göra det och det gick ju bra..hon skrattade åt mig lite efter för att jag varit så barnslig innan och inte ville rida honom.. ;)

Glad tjej :D


Första gången för i år

Hej,
kom precis hem efter lite körlektion med annan körlärare för att testa lite saker, snack med min körlärare och sen hämtade jag mitt busskort i skolan eftersom jag inte var där på skolavslutningen när de delades ut..fick ju inte hämta det dagen innan heller, fast att jag såg kuväret med min klass namn på...Men jaja, nu har jag det iaf :) Har även bloggat sista inlägget i Fridas blogg för den här gången, hon kom nämligen hem i natt. Lite skönt att slippa den ångesten, att blogga på två ställen. Oftast hinner jag precis skriva något här innan jag måste göra något annat och att då ha två ställen att skriva på är lite sådär..men kul ändå, även om jag inte fick någon direkt respons förutom att hennes läsaratal åkte upp så jag måste ha gjort något rätt iaf ;)

Men nu ska jag sluta svamla som jag har en tendens att göra ibland och fixa lite saker innan jag ska till stallet senare :) Har längtat något enormt, har ju inte varit där på två veckor! 

Lägg märke till min söta tomte som sitter i hörnet :P

Dagens

Man måste mysa till det om man ska göra saker som att plugga...det är bara så..vad sägs om dessa varma och fluffiga saker som jag fick i julklapp..vava? Tänkte väl det! resten av klädseln får ni fantisera om hur den är :p

 


Ja, även på lov måste jag sitta här

Hej,
Nu sitter jag här igen..måste jag ens nämna vad jag gör om jag säger att det är något jag gör ofta...men det är lite bättre när det nästan är frivilligt...fick ut Jacob och hans kompis och leka ute också så störs inte av dom just nu, även om jag hör dom. Genom min dörr, hela huset och ytterväggen på andra sidan..säger det något om hur mycket dom låter? ;)

Framför mig just nu;


Dagens, för första gången en från i år

Medan jag kör kan ni få se hela mig hur jag ser ut, enkelt och skönt. Älskar tröjan :)Fortfarande trött

God morgon, eller kanske hej är mer passade vid den här tiden..välj själva vilket ni vill ta för er av..
Vaknade upp helt yrvaken kvart över 9 och bestämde mig för att inte sova mer...kan ju inte vända på dygnet helt, skolan börjar ju om en vecka och kan ju inte komma dit och vara trött varje morgon.

Sitter iaf i mitt rum och spelar ds3 med lillebror, just nu är det mariokart som gäller, dock slår han mig med hästlängder varje gång. Kan inte förstå hur han gör, jag tycker att jag är bra! Senare ska jag övningsköra och denna gången blir det landsvägskörning i 2,5h..men det behövs den tiden för att först hinna ut till sånna typer av vägar och sen hinna köra lite. Kommer ju bara ha en sån övningslektion. Alla andra moment gör man ju minst två gånger. Vad ska ni göra idag? 

slarvigt hår och osminkat, sjukt skönt och vem bryr sig om någon inte gillar det! Jag gillar det :)

Kvällens outfit

Det var meningen att detta inlägget skulle kommit upp i eftermiddags men det publicerades tydligen aldrig, trots att jag tryckte på knappen...så ni får två på samma gång nu men skit samma...

Det var iaf såhär jag såg ut under kvällen. Satte dock på mig jeans senare för att det var så kallt ute! Inte bästa bilden men orkade inte tänka på sånt då..

 


2012

Hej,
Just nu hade jag tänkt att gå och lägga mig. Dagen idag har jag myst hos Hanna :) kvällen igår var iaf väldigt rolig och lyckad. Träffade en del trevliga människor som vi skålade in det nya året med samtidigt som vi kollade på alla raketer :) trevligt med nya bekantskaper. Fika på torsdag blev bestämt också! innan vi somnade sen i natt blev det prat och tittandes på bilder tillsammans med Hannas mamma. Hur blev er kväll?

Kolla vilken mysig frukost vi fick i morse:


RSS 2.0