En halv sekund

Det var all tid jag spenderade inne hos läkaren, resterande 29minuter och 30 sekunder spenderade jag i väntrummet..slö bläddrandes i en trasig och tråkig tidning. Men något bra av det kom det kanske ut, jag fick reda på att jag är frisk och att jag inte har något spår av någon sjukdom i kroppen. Men ja, det kändes lite onödigt att spendera 2h i kollektivtrafiken för att få reda på något som jag faktiskt visste. Men nu är det bekräftat iaf. 
 

Kärt återseende..eller något

God morgon på er! Jag är på rikgit bra humör idag så det suger lite att Jacob vaknat på fel sida..svårt att vara glad då när han blir arg och skriker bara man tittar på honom.. 

Idag ska jag iaf tillbaka till läkaren och det vi hoppas på är att det inte synns något alls på testerna. Så ni vet vad ni ska hålla tummarna för. Men lite segt är det allt att sätta sig och åka ända till huddinge sjukhus ännu en gång den här veckan. Men sen är det ju över, och då lär jag inte behöva vara på något sjukhus mer på sådär 10 år igen som det brukar vara ;)

Keep your fingers crossed
 

Ett bra vin

Nu är jag här hemma igen. Har tillbringat kvällen hemma hos Arvid i hans nya lägenhet som lämpligt nog ligger ett kvarter från mig. Väldigt bekvämt att kunna gå hemifrån två min innan jag ska vara där måste jag säga. Vi kollade in hans lägenhet men eftersom det är en tvåa så gick just den delen ganska fort, fanns inte så myckt mer att se efter att vi varit i sovrummet och i allrummet. Men då kom finvinet fram, det som inte längre finns att köpa på systemet, just för att han vet att jag faktistk uppskattar ett bra vin. På det blev det ett låångt samtal om allt och inget. Vi hann  med ytliga saker men också djupa gejer. En sak är säkert, vi har mycket gemensamt och tycker lika många gåner. Att han är bra den där Arvid är ett som är säkert!


När min andra kock inte är hemma

Eftersom min kock inte är hemma har jacob hoppat in i den rollen, han är så söt där han rör i stekpannan och jag har inte riktigt hjärta att säga att det kan få stå och puttra själv nu. Han vill ju se ut som en rikgit kock, som min älskling! (Ni vet han som har badat telefonen så det inte går att nå honom)

Sommar och sol och vi har kort tajt kjol

Nu kom molnen och det blev kallt så jag gick in igen. Men lite färg har jag nog fått ändå, man kan ju alltid hoppas i alla fall. Nu ligger jag i sägen igen, för ingen kan påstå att man inte blir trött och seg av att ligga i en solstol någon timma. För det var allt som blev, jag har lekt med jacob också. Han övade på att slå med ett brännbollsrack och jag fångade den när det blev bra slag. Sen har vi fikat såklart också, bästa påhittet i det svenska språket måste jag nog få säga. 
 
Värta bästa teamet med gubbar tydligen som skulle slå ner dom onda. Men han där bakom är söt iaf ;)

Nu börjar jag få gråa hår

God morgon på er! Jag är på hyfsat bra humör idag eftersom det är blå himmel och ca 23 grader ute, vem blir inte glad då efter det vädret vi har haft den sista månaden. Så nu ligger jag inne i min säng? Jo, men det är så att det inte är sol på vår altan än och då är det ganska så kallt där, framför allt när det är blött från gårdagens regn. Jag skulle kunna gå till trädäcket men är för lat för att gå ner och hämta nyckel för att kunna komma åt kuddarna som ska vara i dom stolarna. Ni ser, jag har inget val än att vänta här. Men snart får solen ta och komma för annars kommer jag somna här och då missar jag allt ju ;)

Jacob konstatera att det ser ut som att nalle Puh äter upp mitt huvud men jag kan meddela att hans mage är skönare än alla magar i världen så då får man tugga lite på någons huvud tycker jag ;)

Var kom det ifrån?

Det var ju fint väder och nästan varmt en dag åtminstone. Alltid något liksom. Var ju som sagt och kollade tält och annan utrstning inför lägret i sommar och mitt när vi är i källaren och fixar som mest hör vi bara hur det brakar loss och verkligen öser ner ute! Det var inte ens lite grann, och så blixtrade det och mullrade också. Det är ju kanon att det gör det när jag inte ska ha något mot armen..så blev jacka på halva kroppen ;) Skönt var det då att sätta sig i bilen och inte behöva ta tåget kan jag säga. 

Har pratat en massa med mamma idag, om allt möjligt och jag mår faktiskt mycket bättre nu. Inte för att det har försvunnit det från igår kväll, det gör det aldrig utan det finns alltid där och gnager. Men det är inte samma panik som det var igår. För det blir verkligen som panikattacker, förut grävde jag ner allt i mig för det är lättare. Men nu har jag insett att om jag får det ur mig så slutar det göra så ont, det blir bara en hål men inte samma tryckande smärta. Okej, jag ska sluta svamla och kolla på film istället. Känns som en bra idé.

Bus

Blev en massa bus hela dagen istället med båda bröderna, en massa boule spelande, bollkastandes och skojbråkande som avslutades med glass i solen. Eller ja, dom åt glass..den tog slut och jag var snäll och offrade mig..tycker ju ändå inte om den som var kvar ;) Nu är det dock mörka moln ute så gick in och placerade mig själv på sängen medan jacob bygger lego nedanför. 
 
Det  var bara lite gråt efter det här, men inte så farligt som det kan vara. 

En ny dag

God morgon! Idag är en seg dag, är så trött. Mycket beror på att jag inte sovit ordentligt inatt och när jag väl sov, sov jag väldigt oroligt. Det var lite kaotiskt där ett tag, det gjorde så ont att jag knappt kunde andas. Men som tur var fanns min fining där och räddade mig genom att komma med så kloka ord, men mest genom att lyssna. Att få ur sig allt är det bästa och det hela kändes mycket bättre efter.

Men idag blir en slappdag, ska se klart båda filmerna som jag började se igår kväll, innan allt började och senare ikväll ska jag åka till scoutstugan för att kolla så vi har hela tält till Boomerang. Det underlättar livet lite om det inte regnar in där man ska sova liksom ;)
 

Det känns fortfarande lika mycket

Tänkt att ett litet ord kan göra så ont. Att du använder ett ord istället för ett annat, det är så lätt att bara skriva det som borde stå där men det gjorde du inte! På ett sätt känns det som att jag borde vara van, men det är jag inte. Jag hoppas fortfarande, kanske inte varje dag men ofta. Jag hoppas att du ska ändra dig och försöka göra allt bra igen. Jag har försökt, men jag klarade inte det. Jag önskar att jag hade gjort det, för det hade visat att du också ville! Nu känner jag mig som en främling, som en i mängden. Men jag borde inte vara en i mängden, jag borde komma först! Jag önskar att jag någon gång kommer att få göra det.
Jag önskar att det inte skulle göra så ont som det gör, det du gör mot mig gör ont. Eller snarare, det du inte gör. Samtidigt så skäms jag, jag är ändå lyckligt lottad. Jag har så många andra som finns där, medan andra inte har någon. Men det är inte samma sak, och kommer aldrig att bli. Jag önskar att jag kunde, bara en gång, räkna med att du fanns där. Det var länge sedan jag gjorde det, så länge sedan att jag inte har något minne från den tiden. Så mycket jag inte har gjort för att jag inte har kunnat räkna med dig. 
Jag önskar att det inte skulle behöva vara såhär, men nu är det så och det finns inget jag kan göra åt saken. Hur mycket jag än vill! Men ibland känner jag mig så ensam.

Ett litet spontanbesök sådär

Nu är jag äntligen hemma igen. Mitt när jag sitter och bygger lego med jacob så börjar min telefon att ringa, dolt nummer..Det visade sig att jag skulle ha varit på huddinge sjukhus kl 11 men det var det ingen som hade berättat för mig. Jag var tvungen att vara där idag också för att hinna få provsvaren som man får efter 72 timmar. Så på fredag ska jag dit igen, men denna gång har jag en tid vilket jag inte hade idag, nu tog dom mig mellan två patienter när dom hade en stund över. Inte allt trevligt väntrum..sjukt tråkigt och jag höll på att somna redan efter en kvart. 
 

Nu är jag där igen

Ligger här med tårarna rullandes ner för kinderna och enda anledningen till det är att filmen var sorlig. Ganska lame egnetligen att bli så fångad av filmen, men jag blir verkligen det. Men inte alls på samma sätt som med böcker. Det har alltid varit böcker som får min fantasi att sätta igång och som får mig att hamna mitt i historien, som om det är mig den handlar om.
 
Men det var inte det jag skulle skriva. Det jag skulle berätta var att jag resten av dagen tillbringade med att bygga lego med jacob och lyssna på sommarlåtar för att vi skulle glömma att det regnade ute. Jacobs idé. Min skrutt! Jag kommer verligen sakna honom när jag åker. Även om han är sjukt jobbig ibland så är han min lilla lillebror och kommer alltid att vara. 
 
Vi byggde radhus och som ni kanske ser har harry potter tagit huset med bäst fönster ;)

Magic

 
Jag har tittat på det här så många gånger nu och är fortfarande lika imponerad över hur starkt bandet är mellan henne och hästen. Det är verkligen hon som är ledaren av flocken. Även om ni inte är intresserade av hästar för fem öre så borde ni se det här, det är så fint!

så krångligt

Hoppas ni har en roligare och bättre dag än vad jag har. Den började med att mitt humör gick i botten av det dåliga vädret ute och sen har den fortsatt med att jag har fyllt i ansökan för att få visum till USA. Jag hade inte rikgit fattat hur mycket det är som ska med dit och hur strikt det är där och allt det. jag får inte ens ha min mobil med mig in på ambasaden. Sen är det en massa papper man ska ha med sig och jag blir bara förvirrad för det står olika överallt om vad det är man ska ha med. Men nu tror jag att jag har koll, ringde och pratade med dom på det skandinaviska institutet så fick lite klarhet. Nu gäller det bara att jag under dessa två veckor innan jag åker fixar allt jag ska ha med. Eller en del saker kan jag fixa när jag kommer hem från menorca men det är skönt att ha det klart också. 

Annars har jag bara börjat strukturera upp min vecka. Det var ett virrvarv av saker jag skulle göra och jag har insett att jag inte kommer hinna göra allt den här veckan så det är tur att jag har en till vecka innan jag åker.
 
 
 
 
 
 

Där mina tofflor parkerar

Nu är jag äntligen hemma, eller jag har faktiskt varit hemma i några timmar men har utnyttjat dom till att umgås med min fina familj. Jag har haft det så otroligt bra den här helgen men det är verkligen jätte skönt att vara hemma, att få sova i sin egen säng med sin egen kudde. Den skönaste kudden som finns. Men det är redan mörkare här än det någonsin blev uppe i Harrsele och det känns nästan lite konstigt att sova sen när det faktiskt är mörkt, utan att dra för någon gardin. 
 
Även om jag lätt hade kunnat stanna där uppe några veckor till var jag tvungen att åka hem. För idag om två veckor sitter jag på en restaurang i värmen och ser solen gå ner över medelhavet och mallorca. Då har jag tre veckor famför mig i mitt eget paradis. I mitt paradis där jag verkligen kan slappna av till 100%. Men fram tills dess finns det en massa jag ska göra, en massa att hinna träffa och framför allt, ta tillvara på den veckan jag har med min älskling. Jag vill inte tänka så, men det är nästan enda veckan jag har med honom innan jag åker. Snart är det slut!

Som bullerbyn, och detta var mitt i natten!
Tack för en bra helg! Vi ses i stockholm! ♥
 
 

Vi vann!

Hej i stugorna! Hörde att det regnar i typ hela landet förutom i norrbotten (man skulle ju kunna tro att jag är lika dålig som josef på geografi ju...västerbotten är det ju vi är i) där vi är. Här är det fortfarande strålande sol, vi kom precis in efter att ha solat ett tag efter bad och fotboll. Ikväll är det middag igen så måste hitta något att ha på mig..men det löser sig..brukar göra det. 
 
Men idag var det som sagt den stora fotbollsmatchen, årets händelse enligt Hanna. Sjukt kul var det iaf, trots att jag inte fick röra bollen så mycket, men en del så. Huvudsaken var ju att mitt lag vann ;) Har brottats med lillstumpan också, övat lite sådär inför i höst. (Jag vill fortfarande säga nästa år, men nästa år är det ju faktiskt inte så långt tills jag ska hem igen..) 
 
NU: Kläder på!

om man möter en björn..

vad gör man då? Tänkte på det när jag gick upp själv förut...men hanna berättade nu att för det första så finns det inga björnar här just nu och sen berättade hon hur man ska göra om man möter någon. Så nu är vi redo att ta oss ann björnarna!

Midsommarafton är nu över i alla fall. Väldigt trevligt och roligt måste jag säga, Hanna har en bra släkt och många charmiga norrlänninar har hon här också. Hade jag varit singel, då jävlar! ;) Men jag måste säga att det här med allsång under middagen var något jag också vill ha..kanske ska försöka införa det hemma. Eller i USA nästa år.. ;)
Det är så mysigt här och jag börjar komma in i hela det här lunket, för en vecka sedan hade jag inte kunnat sitta still på en stol som jag gjorde idag i köket och inte göra något alls. För en vecka sedan hade jag kunnat sitta still en sekund och sen varit uppe och sprungit igen för att göra något. Men nu satt jag bara och kollade rakt fram och bara njöt av att det var så fint överallt här! Hade det inte varit för att jag saknar min pojke hade jag lätt kunnat stanna här hela sommaren..sen ska jag till spanien också så det förstör ju lite då..och boomerang..och lite så..men annars så! Men om inte om var i vägen skulle ju kärringen stånga tjuren också ;)
 
Snyggaste av alla är nog ändå brudarna från Stockholm..eller?
det är som sagt ganska så bra här 
 
 

midsommar mitt i skogen

Glad midsommar! :D
Vi har plockat blommor, gjort kransar, majat stången, ätit god mat, dansat, fikat och badat. Nu är vi bara inne snabbt för att byta kläder och göra oss i ordning för sen är det middag med hela hannas tjocka släkt. Tror vi blir 30 stycken totalt så det är ganska många..så många är vi aldrig hos oss kan jag säga.

Mitt i forsen blev bra

Hej där! Johan fixade så att internet funkade här så det första vi gjorde var att gå in på instagram och kolla alla bilder som kommit upp ;) 
 
Annars då? Var bröllop som gällde idag och det var så himla fint! Det var vid forsen och bara närmaste släkten som var där. Inget fancy alls men det var så himla fint och mysigt ändå. Jag skulle kunna tänka mig att gifta mig så, eller ett stort bröllop med massa gäster och då ska jag komma inridandes på en svart häst (värsta kontrasten mot klänningen förstår ni) i damsadel och med håret fladdrande..ja, fantasin har ju inga gränser vilket kanske är bra..eller kanske inte i mitt fall som har så livlig fantasi..? 
 
Nu sitter vi i vår stuga, jag kollar på datorn efter filmer och annat, hanna målar naglarna och sanna kollar på vampire diaries för att komma ikapp oss andra ;)
 
Ni är så fina :) ♥
 
som ett vykort!

Nu bär det av

Nu har jag packat klart allt, ätit lunch, varit hos läkaren och letet fram allt jag måste ha inför att jag ska till amerikanska ambasaden för att få visum. En ganska produktiv dag alltså och nu bär det av mot Harrsele, mot bröllop och mot bästis. Därför kommer det inte bli någon uppdatering här alls skulle jag gissa på, men jag är hemma igen på måndag.
Ha det så bra och glad midsommar ♥

Massa att göra

Hej på er!
Jag vet att det inte har blivit så mycket skrivande här alls den sista veckan men jag har inte haft så mycket att skriva om och när jag har haft det har jag inte velat slösa bort den tiden med att sitta framför datorn. Idag finns det i alla fall en massa som ska göras för imorgon åker jag och kommer inte hem förrän på måndag. Måste förbereda papper inför imorgon när jag ska till läkaren, packa, köpa fodral till datorn osv. Vi ska hitta något att göra åt lillebror också..
Har ju ingen annan att pussa på just nu ;)

Orkar inte mer

Det har aldrig varit såhär jobbigt som det är nu..jag pratar alltså om gräspollen...såfort jag öppnar dörren eller fönstret så blir det alldeles tjockt i halsen och börjar klia en massa i näsan och ögonen är lite lätt svullna och kliar.. Jag har iaf aldrig varit med om att det har varit såhär jobbigt, att jag inte har kunnat vara i gräset och att det har varit lite småjobbigt runt midsommar är det som har varit. Nu eftersom jag måste ta medicin för att överleva (jag vet att jag överdriver men det känns så) så är jag stört trött också, nu förstår jag lite bättre mamma som varit trött hela våren..

Är kanske lika bra att jag inte ska till vässarö nu under midsommar. Det hade ju inte gått att sova i tält så nära gräset..

slappar dag

ligger i sängen nu och tänkte kolla på en film. Forstätta min dag där jag inte har gjort något vettigt alls.. har varit en såndär seg dag som mycket har berott på vädret, men när det sedan klarnade upp och blev sol och varmt blev jag verkligen glad igen. Jag har tänkt på det, hur mycket vi verkligen påverkas av vädret..det är lite konstigt egentligen..men hade inte haft något alls emot att stannat i sängen hela dagen och kollat på film med dig..


En superbra dag

Hej!
Nu är detta bra dygnet över, det sista med min pojke på två veckor. Men han gav mig något att se fram emot när han kommer hem och med tanke på att jag skulle bestämma lite är det nog bara bra att jag har två veckor på mig ;)
Igår vart det iaf middag hemma, vin och öl med vänner på Monks och sedan få krypa ner i sängen hos någon var väldigt skönt.
När han åkte imorse blev det dock väldigt tomt och efter att han gått tog det ett tag innan jag kunde somna om men sedan såg hans mor till att jag kom upp och fick frukost och fick läsa tidning och allt möjligt. Hon är verkligen så himla gullig!
Jag och Per, min framtida man..vi har sagt att om ingen av oss är gifta vid 40 så ska vi gifta oss med varandra..ganska bra deal ändå :p
tomt och inte alls lika mysigt ensam..kallt blev det också! Jättekallt!

Sjönsång

Blev väckt nu på morgonen av hela familjen som kom in sjöng så vackert! Fick en massa bra och fina saker, men det största hade jag ju redan fått..min dator som just nu spelar musik (något som andra datorn aldrig klarade i slutet ;)


This is life

Jag vill inte tänka så som jag gör just nu, jag vill att någon får mig att tänka tvärt om. Men det är svårt. Det finns inget som talar för det jag tänker egentligen, det är bara rösten i mitt huvud som gör det. Den där rösten som jag verkligen inte tycker om just nu. Den säger att allt det här är fel. Att jag är självisk och istället borde tänka på alla. Att jag borde se saker bättre än vad jag gör. Det finns ingen som vet vad som kommer att hända men vad säger att det inte skulle kunna vara något bra? Förutom min röst i huvudet. Den där förbannade rösten som jag inte vill höra på mer just nu. Den som alltid kommer i fel tillfällen när jag behöver tvärt om. Varför ska jag alltid se det värsta när jag inte borde och vara blind när jag borde se vad som händer mitt framför ögonen på mig?produktiv kväll

Nu är jag hemma efter en lång och mysig kväll. Vi började med att planera en massa inför boomerang, sen segling i dagens sista sol och sedan har vi grillat nere vid vattnet. Det blev både korv och smorse, riktigt gott!
Helt okej vädet för segling och när vi inte befann oss i gattet blåste det ganska bra också :)
Gottigt värre
glad frida fick igång elden!

så skönt

Hej på er!
Måste erkänna att det är mycket skönare att blogga från en dator än från mobilen..men eftersom det förut har tagit hundra år att sätta på datorn har jag alltid dragit mig från att göra det..nu fäller jag upp locket så är den på...sen kan jag numera sitta utan sladd i flera timmar utan att den dör..förstår ni vilken frihet detta är? Anledningen till allt detta var att jag fick en macbook av mina fina föräldar i kombinerad studentpresent och födelsedagspresent. Det som är kvar nu är att lösa hur jag fixar så att min mail, kalender och externahårddisk kommer in i den här datorn..något som inte alls går så bra om jag ska erkänna ;)
Och självklart var vi tvugna att leka lite :p

Sista gången

Har varit i stallet nu under kvällen och jag ville verkligen allt annat än att åka därifrån. Det är så mysigt och jag mår så bra av att vara där, omringad av den härliga naturen, alla fina hästar och andra djur och sen alla underbara människor som finns där. Jag kommer verkligen sakna det stället nu när jag är borta.
Jag fick i alla fall ett riktigt bra avslut. Började med att hoppa Forever och rida dressyr självständigt. Vi hoppade faktiskt 1,05m och rent formmässigt fick jag honom att gå riktigt fint även om han stundtals bet tag i bettet och bara körde ner huvudet och ångade på. Efter det blev det cadrill-bana med min fina Fransia. Hon hade en massa överskottsenergi och är expert på att slingra sig från att jobba men stundtals gick hon helt underbart bra. Allt avslutades med skritt ute längs vattnet.
Foto:Hanna Ågermo

Want to do it all over again

Dagen igår var den bästa dagen någonsin! Jag vill bara vakna imorgon och göra om allt! Jag hade så fina människor runt mig som alla deltog till att göra det till en helt perfekt dag! Tack alla ni fina <3


STUDENTEN!!

Idag är det den stora dagen! Idag tar jag studenten och jag får göra det med bästa klassen! :D så mycket kärlek till er!
NU SMÄLLER DET!


Stor dag imorgon

Nu säger jag god natt, allt är färdigt inför imorgon..jag börjar bli lite nervös sådär, jag vill ju att det ska bli så bra som det är i mitt huvud.. Men jag ska nog kunna somna ändå, är jätte trött just nu så det går nog bra..värre blir det imorgon när jag säkert kommer vakna alldeles för tidigt för mitt eget bästa..


Det svåraste av allt

Det är det man spar till sist..att välja vad jag ska ha för smycken! Det finns ju liksom en del att välja på och den första frågan är..guld eller silver..?


Glassigt värre

Vadå regn? Här är det strålande sol och varmt! Sitter på en brygga med Frida och äter glass och har det sådär bra som man kan ha på sommaren :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2921900/images/2012/pic_206212063.jpg" class="image">


Tomt, slut, aldrig mer

Nu är det verkligen slut, haft min sista lektion i värmdö gymnasium och det känns lika tomt och konstigt som ljushallen var när vi gick..


Last day of school

Åh vad det var jobbigt att gå upp i morse! Jag ville inget annat än att ligga kvar. Men det är faktiskt sista dagen i skolan idag, näst sista gången i den skolan!

Men att skolan är slut betyder också att sommaren är här, den där sommaren som jag både har längtat till men också inte. Den sommaren som jag vill bara ska ta slut men också den sommaren som jag önskade kunde vara för alltid..


Förberedelser på hög nivå

Hela familjen har varit inblandad i allt som ska fixas inför tisdag..det här blir ganska så bra när det är klart skulle jag tro :)


Inte nu!

Idag har jag bara städat och fixat inför tisdag..bland annat dammsugit hela huset..sen har jag köpt skavsårs plåster så jag fick komma ut ur huset lite..

Kvällen kommer spenderad hemma..min hals gör riktigt ont och jag vill att det ska vara bra tills tisdag (mycket tjat om tisdag) men vadå, mys med familjen är inte helt fel det heller!


Riktigt mysigt

En bra dag med min pojkvän som avslutades hemma hos hans vän Adam där dom drack öl och jag te..öl kan jag dricka då jag har fått i mig tillräckligt av något annat ;)

Nu avslutas kvällen med mys bara jag och mina föräldrar. Vin och god mat och trevligt samtal..hade funderingar på att följa med till sommar men jag stannar här och fortsätter att mysa. Det var väldigt länge sedan jag fick dom för mig själv så måste ju ta tillvara på tillfället.


Fy fan va du är bra snygging!

Så, nu är urspringet avklarat och så söt han var! Vår Douglas, han skakade ju av lycka! :D nu vill jag också ta studenten!!!


En heldag

Idag tar min fina vän Douglas studenten och självklart ska jag vara där, skulle inte missa det för allt i världen! Dom där två timmarna innan jag åkte hemifrån gick åt till att bestämma kläder. Nu blir det enkelt, snyggt och bra hoppas jag på!

Grattis till studenten snygging!


Fix dag

Hej! Idag är en sån där dag när en massa ska fixas. Så just nu hänger mamma ut genom fönstren på övervåningen och jag sitter ute i bikini och rensar rabatter, helt okej faktiskt ;)


För hon har tagit studenten!

FY FAN VA HON ÄR BRA! Idag har det varit min bästa väns dag, hela dagen. Det har varit urspring, springa i affärer, fixa hemma och sen mingla. För ja, vi fick order om att mingla och sluta hjälpa till.

GRATTIS ÄLSKLING! Du är så jävla bra och du vet att du alltid är nummer 1 för mig!! :D


Trevligt värre

Jag ligger i min säng just nu, astrött men kan inte sova..hur mycket jag än vill!

Men ikväll har det i alla fall varit middag hemma hos Ellinor. Det var riktigt gott och sen kändes det lite bra att jag har en så bra pojkvän som inte är så svårt att tycka om. Han var nämligen med och såklart att han hjälpte till att laga maten, vad annat liksom ;)

Imorgon blir det upp tidigt för att fixa klart det sista inför Hannas student och sedan hitta något att ha på sig. Den biten är nog det svåraste!


Alltid samma ångest

Mendan pojken min är och klipper sig passar jag på att köpa jeans..en väldigt ångestladdad sak att göra..det är verkligen lika jobbigt varje gång..vilken modell man ska ha, höga, eller låga, vilken färg och sen var man hittar dessa jeans..


Alltid lika skoj

Broöppning är alltid så roligt att hamna vid..det är ju inget man räknar med när man ska in till stan, ändå händer det rätt ofta så jag borde vara van. Men jag tänker inte på det när jag ska ta bussar och så, det har hänt x-antal gånger att jag kommit sent för att den där bron ska öppna sig och då är man fast och kan inte göra så mycket..


My love

Är nu på väg hem..som vanligt är det lite obehagligt sådär. Vi var först på biljardpalatset och sen på något ställe mitt emot. Hade det inte varit för att min prins som jag inte träffat på hela helgen (oj, va lång tid! ;) var där hade jag aldrig åkt in. Regn, kallt och en huvudvärk som spränger mitt huvud i 1000 bitar vilken sekund som helst..

Men jag vann 3 av 4 matcher, ganska bra för att aldrig ha spelat förut..även om jag vann på tur ;) pingis var inte riktigt min grej..så det gick inte lika bra där ;)


Äventyr

Hej! Jag är så rastlös just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen...egentligen är det ju bara plugget som har försvunnit men det är ganska mycket tid som jag lagt på det ett tag nu..men jag hittar annat att fylla tiden med ska ni se ;)

Idag blir det att handla en massa saker till studenten..något måste vi ju göra :p


Sånt som måste göras

Jag har idag suttit och tänkt på allt som måste fixas till studenten. Vad som finns hemma och vad som måste köpas. Men också hur mycket av varje och lite så..ganska svårt att veta hur mycket som behövs...men det här blir nog bra. Imorgon ska vi beställa all mat vi vill ha så att den bara är att hämta den 12.de ;)

Och just de! Jag vill ha bättre väder än vad det är nu!


När jag har tråkigt

Nu var det igen en sån där dag med lite att göra så jag lekte med penseln igen och denna gång även lite annat..


Det var nog för det bästa

God morgon! Jag är sådär seg idag som man blir av det här vädret. Kvällen igår slutade inte riktigt som vi tänkt oss, vi var inte tillräckligt utmanande klädda för att få komma in..men det var ganska bra, då kom vi hem i hyfsad tid :)

Idag ska jag och lillebror pyssla hemma medan resten av familjen gör ärenden som jag inte får veta vad det är ;)

Är som sagt seg idag..har inte ens orkar klä på mig färdigt..


Grattis Emelie

Är nu på väg in till stan för att träffa Hanna. Kommer från saltis från det finaste huset ni kan tänka er..jag gick verkligen runt och beundrade allt! Men det var väldigt trevligt, en massa människor som jag kände men framför allt Emelie som var den som tog studenten. När jag såg henne kunde man inte annat än att stråla ikapp med henne så lycklig såg hon ut. Det här får mig att längta sönder efter den 12.e juni. Då de nästan alla som jag vill ha där kommer! :)


Dags att vakna

Dessa dagar känns så onödiga. Är på väg till skolan men det finns inget där att göra ju! Betygen är redan klara så vi fördriver bara tiden. Men jag kom på att jag har en massa böcker att lämna in så kan vara bra att göra det typ nu tänkte jag så det är gjort.

Om ni har missat det så regnar det och jag är på sjukt dåligt humör! Kan bero på att jag är hungrig, trött och kall också..ja..


RSS 2.0